Plante și multe altele

Ne face plăcere să vă prezentăm principalele pepiniere europene cu care lucrăm.

Ne mândrim cu mulți ani de cooperare reușită ca manageri de vânzări pentru piața din Europa Centrală și de Est, ceea ce ne-a adus reputația de producători de top pe piață. Toate pepinierele pe care le reprezentăm sunt pepiniere specializate în producție, fiecare dintre ele specializate pe anumite produse de calitate superioară.

Modul nostru inovator de a lucra și de a introduce noi produse pe piață este o dovadă a faptului că suntem lideri pe piața pepinierelor.

Specializarea și cunoștințele noastre vă oferă, în calitate de clienți, siguranța că veți găsi produse de cea mai bună calitate, o alegere corectă și constantă și un serviciu perfect. Produsele stau la baza viitorului dvs. succes în creștere și vânzare.

Site-ul web vă va oferi o primă impresie asupra produselor noastre, a modului în care lucrăm și a ofertei pe care o avem. Puteți găsi mai multe informații pe fiecare dintre site-urile web (link sub sigla pepinierelor) și, pentru a avea cea mai bună impresie, toți vor fi foarte bucuroși să vă primească pentru o vizită la pepiniere lor!

Doar aruncați o privire și vedeți singuri - aici veți avea toate adresele potrivite pentru a găsi plantele care vă vor satisface nevoile.

Pentru toate informațiile suplimentare, listele de prețuri sau ofertele, ne puteți contacta - consultați informațiile de contact. 
 

E-Mail
Anruf
Karte
Infos