Planten en zoveel meer

 

Graag stellen wij u de onze partner bedrijven voor!
Stuk voor stuk zijn dit toonaangevende kwekers binnen de sector, marktleiders inzake hun specifieke producten!

Veel jaren van succesvolle samenwerkingen als hun sales manager - voor de midden en oost Europese markt - heeft onze reputatie, als zijnde leidinggevende producenten op de makt, verder bevestigd en laten groeien. Alle boomkwekerijen, vertegenwoordigd door mezelf, zijn gespecialiseerde bedrijven. Elk met hun specifieke specialisaties waardoor we u een breed gamma en  een producten van top kwaliteit kunnen aanbieden. Hierdoor kan elke (gecombineerde) levering gespecialiseerd worden naar uw wensen en noden.

De innovatieve manier van werken en het introduceren van nieuwe producten is een bewijs van leiderschap in onze sector.

De specialisatie en kennis van zaken, geeft u, als klant de zekerheid van het verkrijgen van top kwaliteit producten en dit als een stabiele en vaste norm. Daarnaast streven we ook altijd naar het leveren van een perfecte service, waarvoor wij te allen tijde uwe contactpersoon zijn. 
Onze producten zijn namelijk de basis voor uw verdere succes in het doorgroeien en het verkopen van planten.

Deze website zal u een eerste indruk meegeven van ons aanbod, de manier waarop we werken en wat onze troeven zijn. Veel meer info kan u terug vinden op de website van elk bedrijf afzonderlijk (link onderstaand terug te vinden). 

Kijk even rond en u zal snel merken dat u hier alles kan terug vinden wat nodig is binnen het assortiment van producten die u zoekt.

Voor alle verder info, prijslijsten, offertes, kan u ons te allen tijde contacteren – zie contact info. 


E-Mail
Anruf
Karte
Infos